Què és UMH Saludable?

Logo UMH SaludableLa Universitat Miguel Hernández d’Elx com a escenari multidisciplinari en el qual es formen professionals en diversos àmbits relacionats amb la promoció de la salut, ha establit línies d’actuació per a engegar tot tipus d’activitats i projectes amb l’objectiu comú de promocionar la salut en tots els àmbits acadèmics, desenvolupant una cultura d’hàbits saludables, incloent la formació en estils de vida saludable.

UMH saludable pretén impulsar accions i activitats a través de diferents serveis, unitats o òrgans competents implicats en el Projecte UMH Saludable.

El nostre objectiu global és la Promoció de Salut, pilar fonamental per a la consecució de la resta de objectius particulars:

  • Afavorir la formació integral dels membres de la comunitat universitària en promoció de la salut, així com la creació de àmbits de treball saludables en cada Campus Universitari.
  • Desenvolupar noves línies de recerca enfocades a l’assistència mèdica, la salut primària, cura, prevenció i salut positiva.
  • Impulsar una recerca aplicada dins de l’àmbit universitari sobre ‘Gastronomia Saludable’
  • Propiciar la sensibilització, l’intercanvi d’experiències i la seua difusió amb altres sectors i institucions d’àmbit local i regional relacionats amb la promoció d’estils de vida saludables.

Podeu obtenir tota aquesta informació i més en el Fullet UMH Saludable. Us convidem a deixar-vos caure per la web, les vostres visites i els vostres comentaris són fonamentals per a seguir millorant.

 

*Nota: Aquest text ha sigut traduït utilitzant un motor de traducció automàtica.